Partnership Cirqon en Tjellens

Cirqon - een leven dat werkt! en Tjellens Loopbaan Professionals - Gini Solutions zijn strategische partners. Dit strategisch partnership komt tot uitdrukking in het delen van de bedrijfsruimte van Tjellens, het aanvullen en optimaliseren van elkaars dienstverlening en het gezamenlijk uitrollen van nieuwe initiatieven.

Cirqon, met aan het roer Ron Bos en Patrick Nijland, staat voor vertrouwde dienstverlening als salarisverwerking, werving & selectie, detachering, uitzenden en payrolling. Tjellens Loopbaan Professionals - Gini Solutions is het initiatief van Bob van den Berg. Deze organisatie voorziet, naast werving en selectie, in loopbaanbegeleiding, executive search, advies, assessments en HR-ondersteunde diensten.

Bob van den Berg: ‘Samen wonen’ is een voor ons logische keus, maar het betekent meer dan alleen maar ‘leven onder 1 dak’. Cirqon en Tjellens - Gini Solutions zijn compatible, niet alleen vanuit zakelijke dienstverlening maar ook in de cultuur. We spreken min of meer dezelfde taal en we vullen elkaar prima aan. We zien, naast het gezamenlijk betrekken van onze locatie, vele mogelijkheden in de samenwerking. Niet alleen HR gebied maar zeker ook op het gebied van ICT en AI (Artificial Intelligence).

Ron Bos: 'Alhoewel de relatie tussen mij en Bob al terugloopt naar onze jeugd, voelde ik mij de eerste keer dat ik naar binnen liep bij Tjellens direct thuis. Het geweldige pand, de mensen, de sfeer, het was alsof ik hier al jaren kwam. De samenwerking met Tjellens - Gini Solutions past in onze strategische plannen. Ik ben ontzettend enthousiast en zie een geweldig potentieel in de samenwerking met Tjellens’.

De beide organisatie gehuisvest aan de Jan Tinbergenstraat 154 in Hengelo. Onder andere middels kennissessies (Tjellens Academy) en gezamenlijke events informeren Tjellens en Cirqon relaties over toekomstige ontwikkelingen op HR, ICT en AI gebied.

Weet wat er speelt in de arbeidsmarkt.

Hoe de arbeidsmarkt er over twintig jaar uit ziet? Ook wij kunnen je dat antwoord niet geven. Wat we wel kunnen doen, is inspelen op nieuwe ontwikkelingen en trends in de arbeidsmarkt en jou daarvoor klaarstomen.