Cirqon.
Voor een leven dat werkt.

De manier waarop we werken verandert voortdurend. De manier waarop we leven daardoor ook. Ze hebben dus altijd invloed op elkaar. Maar hoe verander je mee als organisatie? En als professional? Dat is de vraag die ons bezighoudt. Wij geloven namelijk dat een bredere kijk op werk en leven leidt tot antwoorden. Antwoorden die leiden tot een leven dat werkt.

Werk van tijdperk tot tijdperk

De 18e eeuw waarin stoom, ijzer en textiel belangrijke sectoren werden. De komst van elektriciteit en staalbewerking in de 19e eeuw. De uitvinding van nieuwe communicatiemogelijkheden in de 20e eeuw. Nieuwe opkomende technologieën zoals internet en kunstmatige intelligentie in de 21e eeuw. Deze revoluties markeren allemaal een tijdperk in onze geschiedenis. Een tijdperk waarin zowel de manier van werken én leven is veranderd.

Hoe werk en leven elkaar veranderen

En ook vandaag de dag hebben ze invloed op de keuzes die we maken. Hoe we willen werken, waar we willen werken, wanneer we willen werken. Steeds meer en vaker neemt het leven daarin een positie. Een positie die ook de manier waarop we kijken naar werk verandert. Werk vinden we niet meer het meest belangrijk. Een optimale balans wel.

Aanpassen op veranderende omstandigheden

Verhoudingen en grenzen vervagen voortdurend. Hoe we werken. Wat we daarin belangrijk vinden. Hoe we ons leven vormgeven. Man versus vrouw. Zakelijk versus privé. Ouder versus kind. Kunstmatige intelligentie versus mens. Natuur versus kapitaal. Fysiek versus online. Regionaal versus landelijk. Wat het meest beklijft in al die ontwikkelingen is de drang naar meer zingeving, transparantie en gelijkwaardigheid. Het echte leven. Een leven dat werkt.

ICT en software als toekomstbestendige oplossing

ICT en software hebben (en krijgen) daarin een sleutelrol. Als vliegwiel naar een leven dat nog beter werkt. Cirqon gelooft daarom dat het kunnen scheppen van circulaire IT- en softwareoplossingen een steeds grotere noodzaak wordt voor bedrijven, professionals en accountants. Om mee te deinen met kleine én grote ontwikkelingen, maar ook om de eerste signalen van verandering vroegtijdig betekenis te geven en soms ook aan te wakkeren. Ze bieden de kans om wendbaar te blijven in iedere verandering of transitie - hoe extreem die ook is.

Dat vraagt om een vermogen om het huidige systeem te doorzien

Dat begint met gewoon doen en het hoogste servicelevel na te streven. Salarissen gaan bij ons dus niet alleen over 40- of 36-urige contracten, maar over tijd en verantwoordelijkheid. Opleiding gaat bij ons niet alleen over promotie maken, maar ook over zingeving en persoonlijke groei. HRM gaat bij ons niet alleen over het vinden van de juiste professional, maar over efficiency en data. Budgetcoaching gaat bij ons niet over aflossen, maar over flexibiliteit en (groei)mogelijkheden.

Werk meer waard laten worden. Hoe doe je dat dan?

Met IT als dé motor die alles beter en slimmer laat draaien. Maar altijd met een adviseur die strategisch en praktisch meedenkt en doet wat je écht nodig hebt. Toekomstbestendiger wordt het bijna niet…

Cirqon helpt, adviseert en ondersteunt

Dichtbij blijven. Weten wat je doet. Vanuit specialistisch oogpunt bezien. Zo bouwen we aan het ideale biotoop voor iedereen. Voor werk dat meer waard wordt. Voor een leven dat werkt.