Lancering Cirqon

Qwip uit Hengelo zag het. Grote kans dat u het zelf ook al merkt. Er dient zich een nieuwe arbeidsmarkt aan. Een arbeidsmarkt van samenwerking. Van (zelfstandige) professionals met opdrachtgevers, Van duurzame inzetbaarheid. Van vergroening en vergrijzing. Van flexibiliteit.

Deze nieuwe arbeidsmarkt vraagt om nieuwe oplossingen. Die wij gebundeld hebben onder een nieuw merk: Cirqon. Gelanceerd op de Tom's Business Blow out.

Cirqon staat voor alles waar u Qwip al van kende. Vertrouwde diensten dus op terreinen als salarisverwerking. Als werving en selectie. Als detachering, uitzend en payrolling. Als inkomen en financiën en loopbaan. Als opleiden, innoveren en ondernemen.

Maar op al deze terreinen biedt Cirqon meer. Meer als in flexibel maatwerk. Helemaal toegesneden op de wensen en behoeften van elk bedrijf en iedere werknemer.

Of, om het in de taal van Cirqon te zeggen: op maar voor iedere opdrachtgever en professional.

Dus ook op maat van uw bedrijf. En uw professionals.


 

Weet wat er speelt in de arbeidsmarkt.

Hoe de arbeidsmarkt er over twintig jaar uit ziet? Ook wij kunnen je dat antwoord niet geven. Wat we wel kunnen doen, is inspelen op nieuwe ontwikkelingen en trends in de arbeidsmarkt en jou daarvoor klaarstomen.