Een vliegende start met Cirqon

Toen ik klaar was met mijn mbo-opleiding, wilde ik snel mijn eerste echte baan vinden. Het bleek lastiger om echt iets te vinden wat bij mij paste dan hik had verwacht. Totdat ik in contact kwam met Cirqon. 

Ze namen de tijd om te begrijpen waar ik goed in was en begrepen dat ik een vooral kans zocht om mijzelf verder te ontwikkelen. Dit was echt een verademing.

Al heel snel kreeg ik een telefoontje van Cirqon met een aanbod voor een tijdelijke baan die precies bij mij  paste. Cirqon bleef contact met me houden. Ze vroegen regelmatig hoe het met me ging en of ik hulp nodig had. Dit gaf me het gevoel dat ze echt om me gaven, niet alleen als een uitzendkracht, maar als een persoon.

Na verloop van tijd kreeg ik een vast dienstverband bij het bedrijf waar ik werkte en nog steeds werk, dit heb heb ik aan Cirqon te danken. 

Weet wat er speelt in de arbeidsmarkt.

Hoe de arbeidsmarkt er over twintig jaar uit ziet? Ook wij kunnen je dat antwoord niet geven. Wat we wel kunnen doen, is inspelen op nieuwe ontwikkelingen en trends in de arbeidsmarkt en jou daarvoor klaarstomen.